Activiteiten komende maand

Beste judoka’s en ouders, we zijn al weer een aantal weken in het nieuwe seizoen en hebben een aantal activiteiten die voor de komende maand gepland staan op een rij gezet:

14 september 

Start lotenverkoop Grote Clubactie, deze week zijn de boekjes tijdens de les uitgedeeld, alle informatie hierover vindt u op onze site.

14 september

Open wedstrijdtraining, voor judoka’s die het leuk vinden kennis te maken met een serieuzere manier van trainen. Judoka’s geboren in 2012 en ouder zijn van harte welkom. De les begint om 9.30 uur tot 11.00 uur in Weezenhof 30-03. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

16-20 september

Familieles, van elke judoka mag 1 familielid mee de mat op tijdens de reguliere les, dat mag een van de ouders zijn of een broer(tje) of zus(je)

maand september

Korting bij bestelling van nieuw judopak, 5,00 € op pak makoto, 7,50 € op pak rei

5 oktober

Open wedstrijdtraining Weezenhof 30-03 9.30-11.00 uur

 6 oktober

JT Cup, openingstoernooi zondag 6 oktober 2019

 Voor Jongens en meisjes geboren 2007 t/m 2015 in Weezenhof 30-03

Op zondag 6 oktober organiseren we alweer voor de 8e keer in de dojo Weezenhof een laagdrempelig judotoernooi. We houden met het indelen van de poules naast leeftijd en gewicht zoveel mogelijk rekening met de ervaring van de kinderen. Dit toernooi is zeer geschikt voor de recreatieve judoka. We proberen ieder kind minimaal 4 wedstrijden te laten draaien. Het toernooi duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur per groep.

Inschrijfgeld: 8,00 € contant bij binnenkomst (koffie/ thee gratis/ geen entree)

Aanvangstijd: vanaf 2 oktober op de site!

Inschrijven: via e-mail naar judotheunissen@gmail.com, met daarin naam van de judoka,

geboortedatum, gewicht, kleur band en geslacht

Opgeven kan tot uiterlijk 28 september

Met sportieve groet, Gerrie Theunissen

Website door Siteraise