Clinic door Juul Franssen

In navolging op het succes van de verzorgde clinics op de Nationale Budodag 2019 gaat de JBN in de meivakantie clinics voor judoka’s tot 12 en -15 / -18 jaar organiseren. Niemand minder dan bronzen WK medaillewinnares Juul Franssen is aanwezig om alle deelnemers een leerzame en onvergetelijke dag te laten ervaren. Als JBN-lid kan je voor slechts € 5,- deelnemen aan de clinic van deze topjudoka!

De clinic
Voor Juul Franssen staat iedere dag in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Over 17 maanden is het zover en hoopt ze haar ultieme doel te behalen.

"Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis opgedaan en graag wil ik die kennis overbrengen naar de volgende generatie. Ik kijk ernaar uit om de judoka’s, zowel ne-waza als tachi-waza, te introduceren met mijn technieken en tactieken binnen het wedstrijdjudo"

Programma 
Op dinsdag 30 april staat Franssen in de ochtend klaar voor judoka’s tot 12 jaar, in de middag staat de clinic voor judoka’s tot 15 jaar op het programma. Ouders zijn ook van harte welkom om te komen kijken. 

11.00 uur – 12.45 uur (vanaf 7 tot 12 jaar)
13.30 uur – 15.15 uur (-15 /-18 jaar)

De clinic duurt 1.15 uur. Na de clinic is het mogelijk om een handtekening te vragen of om met Juul op de foto te gaan.

Locatie
Sportcentrum Papendal - Ruskahal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Tickets en deelnemers (maximaal 100 per verzorgde clinic)
JBN leden betalen slechts € 5 euro. Niet JBN leden betalen € 15,00. Niet JBN leden kunnen ter plekke lid worden en betalen dan ook € 5 euro. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten. Iedere clinic heeft een maximum van 100 deelnemers. Wees er dus snel bij door hier je ticket(s) te bestellen.

Bestelproces 
Ben je JBN-lid? Dan kan je jouw ticket bestellen door de volgende stappen te doorlopen.

1. Klik op tickets.
2. Klik rechtsboven op de button Promotie code opgeven
3. Vul nu jouw lidnummer in en klik op code toepassen
4. De clinic waaraan jij wilt deelnemen, komt nu tevoorschijn en het kaartje kan gekocht worden.

Ben je geen lid van de JBN? Dan kan je zonder opgaaf van promotie code een ticket kopen voor de juiste leeftijdscategorie.

Vragen
Neem voor meer informatie contact op met evenementen@jbn.nl

Website door Siteraise