Grote Clubactie start 14 september 2019

Beste judoka’s en ouders,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Voor de tien judoka’s die de meeste loten hebben verkocht is er een leuke prijs, een waardebon van maar liefst 10,00 euro. Net zoals vorig jaar hebben we ook een groepsprijs voor de groep die gemiddeld het meeste aantal loten heeft verkocht. Voor alle judoka’s uit deze groep hebben wij een leuke verrassing!! De opbrengst van de verkoop van de loten willen we, net zoals afgelopen jaar, besteden aan extra activiteiten voor al onze jeugdleden.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met verkoop met eenmalige machtiging. De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld. Let erop dat het rekeningnummer en de naam duidelijk leesbaar zijn en dat alle vakjes van het IBAN nummer zijn ingevuld. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

In een verkoopboekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers, bedankbriefjes en deurzegels. Op de pagina kun je gegevens van de koper invullen. Eén lot kost 3 euro, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Als het boekje vol is en je wil graag nog meer loten verkopen, kun je via een mail aan de judoschool een nieuw boekje vragen, judotheunissen@gmail.com

Dit jaar krijgen alle judoka’s die twee of meer loten verkopen en het boekje op tijd hebben ingeleverd een bidon. Deze worden uitgedeeld in november.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen, lever dan het boekje uiterlijk in week 43, 21 tot en met 25 oktober, in bij je judoleraar of lerares. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Als je je boekje inlevert ontvang je drie stickers voor op je poster.

Wanneer is de actie? We gaan voor een eerlijke start!

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. We vragen alle judoka’s om zich aan die datum te houden!!!

We hebben er ook dit jaar voor gekozen om alle judoka’s een boekje mee te geven omdat ze vaak hoe jong ze ook zijn, ook graag een boekje willen hebben om loten te verkopen. Het is echter zeer zeker niet onze bedoeling de jongste kinderen op pad te sturen!!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Gerrie Theunissen

Website door Siteraise