Veel judoplezier tijdens onze JT Cup

De JT Cup telde zondag maar liefst 98 deelnemers, judoka's die net zijn gestart en judoka's die trainen bij de selectie. De judoka's waren verdeeld over 22 verschillende poules, zodat iedereen op zijn of haar niveau leuke wedstrijdjes kon draaien. Ondanks de jeugdige leeftijd ( 4 t/m 12 jaar), waren er fraaie acties te zien en werd er hard geknokt voor de medailles. Naast JT judoka’s deden er judoka’s mee van Kyrioku (Doetinchem) en de Judo Academy Nijmegen. 

Een 1e plaats was er voor Beer van Breukelen, Besir Dursun, Odai Saeed, Jip Courbois, Anne Braam, Lucas Langenberg, Jort Ariens, David van der Heijden, Mare Sponselee, Maddox Latta, Sverre Weggeman, Stijn Bokkers, Liona Theunissen, Joost Braam, Tijn Greupink, Jarno van Gelder, Katja , Jools Kapel, Danis Dobric, Mats Latta, Lisa van Dijk en Bruno Schut.

Proficiat allemaal en tot ziens op ons volgende toernooi. Dat houden we op zaterdag 23 november, ons jaarlijks terugkerende teamtoernooi. Dan judo je in een team tegen elkaar.

Wil je wat meer trainen om een echte kampioen te worden? Kom dan meedoen op de selectietraining op dinsdag 22 oktober a.s. Geef je hiervoor op door een mail te sturen naar judotheunissen@gmail.com 

 Plaats en tijd: Dojo Weezenhof 30-03 17.30-18.45 uur

Website door Siteraise