Judokamp

In het weekend van 14, 15 en 16 juni gaan we weer met een groep judoka's op judokamp, kamperen op De Grote Siep in Plasmolen. We zetten kleine tentjes op een stuk weiland naast het voetbalveld en het strand. De kinderen zorgen zelf of samen voor een tentje. En natuurlijk een matje, slaapzak, regenkleding, zwemkleding, handdoek, mok, bord, bestek en een zaklamp. Je mag 3,00 euro zakgeld meenemen en natuurlijk ook spelletjes die je samen kunt spelen. Mobiele telefoons en elektronische apparatuur laten we thuis. De kinderen krijgen genoeg te eten en te snoepen, we hebben liever niet dat de kinderen zelf snoep meenemen naar het kamp.

De leiding bestaat uit trainersstaf van JT, oudere judoka‚Äôs  en een paar ouders van kinderen uit de jeugdselectie.

Het kamp bereik je door de Rijksweg vanaf Mook te volgen richting Milsbeek. Aan de linkerkant kom je langs een midgetgolfbaan. Ongeveer 50 a 100 meter daarna ga je rechts, dan rijd je het parkeerterrein op. Het adres is: Pastoorsdijk, 6586 AJ, Plasmolen.

Als je aankomt vinden we het belangrijk om te weten dat je er bent, je kunt je melden bij Gerrie, als er bijzonderheden zijn die vergeten zijn aan te geven bij de inschrijving kunnen deze meteen worden doorgegeven. Medicijnen die ingenomen moeten worden door de kinderen worden aan Gerrie Theunissen of aan Mark Latta  gegeven. Medicatie waarvoor wij verantwoordelijkheid dragen moet zijn voorzien van naam en een duidelijke beschrijving over inname.

Een aantal judoka's heeft aangegeven dat ze nog geen tentmaatje hebben, we vinden voor iedereen een geschikt plekje, dit doen we in overleg, soms gebeurt dat niet meteen als de judoka's aankomen, maar kijken we als iedereen er is, hoe we voor allemaal een leuke plek kunnen vinden.

Er zijn kinderen die op zaterdagochtend komen, zij zijn van harte welkom tussen 8.30-9.30 uur. Zij moeten zich bij aankomst melden bij Gerrie Theunissen.

Voor noodgevallen zijn wij uiteraard bereikbaar, via nummer 0625064762 kunt u ons bereiken.

Wij verzorgen de maaltijd voor de vrijdagavond.

Wij wensen iedereen een superleuk kamp!!

Groetjes en tot de 14de!!

Tijdschema:

14-6    17.00 u.                Aankomst kamp/ Ouders zetten met kinderen de tent op

14-6    17.45 u.                Vertrek ouders/ begin kamp

16-6    12.30 u.                Einde kamp, / ouders helpen mee met tent afbreken

Website door Siteraise