Online judoles vanaf 3 april, doe jij ook mee?

ZOOM lessen, doe jij ook mee?

Judoschool Theunissen start vanaf 3 april met online judo les

Beste judoka’s en ouders. De komende tijd gaan we lessen aanbieden via het ZOOM programma. In onderstaand schema zien jullie wanneer we dit willen doen. Jullie ontvangen tevens via deze mail een link die jullie kunnen gebruiken om in te loggen. In het schema in de mail kun je zien hoe laat en welke dag jouw les staat gepland (onderstreepte tijd!) We houden in principe de judo dagen aan die waarop jullie les hebben. Als dit niet lukt laat het dan even weten, dan kunnen we proberen dat de judoka in een andere les geplaatst wordt.

Wat moet er nog meer gebeuren? Het leukste is als de judoka kan oefenen met zijn/ haar broertje/ zusje/ vader of moeder. Maak in de woonkamer/ schuur/ zolder een plek vrij van ongeveer 2,5 bij 2,5 meter. Leg daar een yogamatje/ campingmatje/ matras of vloerkleed neer zodat er iets zachts op de grond ligt. Is er geen trainingsmaatje? Tsja dan is het een beetje moeilijk. Voor de meeste oefeningen heb je met judo een partner nodig! Oh ja, de partner kan het best een joggingpak o.i.d. aan hebben.

We gaan dit opstarten met lessen van 20 of 30 minuten 

Hoe te beginnen:

Als voorbereiding op de eerste les kan dit programma van te voren worden geïnstalleerd op een laptop, tablet of telefoon.

ZOOM op je laptop

Start uw laptop/ computer en ga naar ‘google chrome’.

Zoek op ‘zoom download’

Klik op ‘download center – zoom’

Klik dan op de download knop onder zoom cliënt for meetings

Kijk rechts onder in je scherm, daar zie je het programma zoom downloaden

Als het klaar is dubbel klik je erop en dan opent het programma in een ander venster

Klik op toestaan zodat het installeren verder gaat

Zoom opent zodra het installeren klaar is

Op uw telefoon of tablet kunt u ZOOM eenvoudig downloaden

Ga naar de Play store en typ in de zoekbalk, Zoom cloud meetings

Installeer de app

Dit geldt ook voor alle IOS devices, via de App store kan het programma ZOOM gratis worden geïnstalleerd.

Voordat de les begint open je deze mail en klikt op de link in de mail, dan opent het programma ZOOM automatisch en kom je bij jouw online judoles. Wanneer je via telefoon of tablet de link opent, kan het zijn dat je gevraagd wordt je meeting ID in te vullen. Dit nummer staat achter de naam van de leraar. Deze link kun je voor elke les gebruiken, let op, de link is gekoppeld aan de leraar die les geeft. Als je in de les komt sta je automatisch op stil, dat wil zeggen, Jullie horen Gerrie, maar Gerrie hoort jullie niet. Als je een vraag wil stellen of iets wil zeggen, dan kun je je hand opsteken. Dan kan de leraar jouw geluid aan zetten, zodat iedereen jouw vraag kan horen. Het is dus heel belangrijk om goed te luisteren. Als de les is afgerond, klik je op ‘leave meeting’. Het zal voor iedereen even wennen zijn. We wensen jullie heel veel judoplezier!

Het is niet toegestaan om foto’s of video opnames te maken van de online les of van elkaar op het scherm. We verwachten de judoka’s in judopak.

Per mail ontvangen alle judoka's de inlogcodes en het schema van de judoles.

We wensen jullie allemaal veel judoplezier!

Website door Siteraise