Prijswinnaars Grote Clubactie

Beste judoka’s,

De eerste groep uit de Klif in Nijmegen Noord die trainen van 13.00-14.00 uur heeft omgerekend per judoka de meeste loten verkocht. Met een gemiddelde van 10,28 loten per judoka is er nipt gewonnen van de groep uit Molenhoek, die verkochten omgerekend 9,42 loten per judoka. Derde is de groep op dinsdag uit de Windroos van 16.30-17.30 uur met een gemiddelde van 7,8 loten per judoka. We feliciteren jullie van harte met jullie groepsprijs. Deze wordt zo snel mogelijk uitgereikt. Dankjewel dat jullie je zo hebben ingezet voor onze Judoschool. Met het bedrag dat straks wordt uitgekeerd gaan we allerlei leuke activiteiten organiseren voor alle judoka’s. De eerste activiteit is op 11 januari, een gratis training gericht op het meedoen aan wedstrijdjes. Hierover hebben alle ouders en judoka’s informatie gehad.

Onze 10 beste lotenverkopers van de Grote Clubactie van dit jaar zijn 

Beer, Raf en Vince van Breukelen, Jonas Grootens, Moos Schrover, Merijn Tangelder, Sharay Talahatu, Floris Szucs, Ian Eelants, Jan Oosterhoff, Jayden Rahman

Zij verdienen allemaal een cadeaubon van 10,00 €. Die wordt volgende week tijdens de examen les uitgereikt. 

Dankjewel aan alle judoka's, dat jullie je zo hebben ingezet voor onze Judoschool! We wensen de prijswinnaars veel plezier met hun welverdiende prijs. 

Website door Siteraise