Succes op residentietoernooi in Den Haag

Succes in Den Haag

Op 10 november deden een aantal judoka’s van onze jeugdselectie mee aan het internationale Adidas Residentie Toernooi in Den Haag.

Judoschool Lu Gia Jen organiseerde het dit jaar weer op uitstekende wijze. Ook bij de jeugd waren er judoka’s uit o.a. Engeland, Duitsland en België.

De beste prestatie werd zaterdag door Wouter van Ophuizen geleverd, nl. een fraaie 1e plaats. Met 3 ippons uit 4 wedstrijden werd hij terecht kampioen.

In de 1e wedstrijd verloor hij nog nipt van de latere nr. 2. Deze van Russische afkomst sterke judoka verloor ook een wedstrijd, waardoor uiteindelijk Wouter meer wedstrijdpunten scoorde. Bas Folker won zilver en Luc Haringhuizen, Besir Dursun, Jip Courbois en Mare Sponselee wonnen allemaal een bronzen plak.

Coen Selissen behaalde een 4e plaats. Geen medaille maar Coen maakte enkele fraaie acties. Ahmad Saeed deed voor het eerst mee mee met de -15. In en poule van 40  judoka’s won hij nog geen partijen maar knokte voor wat hij waard was. Ahmad traint pas 1 jaar en gaat steeds beter presteren op de mat.

Proficiat allemaal en op naar het volgende toernooi!