Veilig online judoles met Apprentice XM dagelijks vanaf 14 april

Veilig Online judo les via APPRENTICE XM, doe jij ook mee?

Judoschool Theunissen start vanaf 14 april in een veilige nieuwe online leer en werkomgeving

Beste judoka’s en ouders, vanaf dinsdag 14 april geven we onze online lessen via een nieuwe veilige online werkomgeving, namelijk via Apprentice.

We hopen dat we door in deze veilige omgeving te werken het voor alle judoka’s mogelijk is hieraan deel te kunnen nemen. Jullie ontvangen via deze mail een link die jullie kunnen gebruiken om in te loggen. In het schema hieronder kun je zien hoe laat je les kunt volgen. We hebben het schema en tijden aangepast en hopen dat het zo voor meer judoka’s mogelijk wordt mee te kunnen doen. Wanneer het niet uitkomt op jouw eigen lesdag, mag je ook op een andere dag/ tijd inloggen. Kijk wel even naar de leeftijdsgroep.

Wat moet er nog meer gebeuren? Het leukste is als de judoka kan oefenen met zijn/ haar broertje/ zusje/ vader of moeder. Maak in de woonkamer/ schuur/ zolder een plek vrij van ongeveer 2 bij 2 meter. Leg daar een yogamatje/ campingmatje/ matras of vloerkleed neer zodat er iets zachts op de grond ligt. Is er geen trainingsmaatje? Tja dan is het een beetje moeilijk. Voor de meeste oefeningen heb je met judo een partner nodig! Oh ja, de partner kan het best een joggingpak o.i.d. aan hebben.

Hoe te beginnen:

Je opent de link zoals aangegeven in de mail in het rooster, je komt meteen in de beveiligde online omgeving. Let op nu heeft elke leraar per dag een aparte link! Deze link blijft de komende weken elke week hetzelfde.

Voordat je aan de les begint, vraagt het programma of je deel wilt nemen met microfoon en voert een test uit, ook wordt gevraagd of je via webcam deel wilt nemen.

Als je in de les komt sta je automatisch op stil, dat wil zeggen, Jullie horen bijvoorbeeld Gerrie, maar Gerrie hoort jullie niet. Als je een vraag wilt stellen of iets wilt zeggen, dan kun je je hand opsteken. Dan kan de leraar jouw geluid aan zetten, zodat iedereen jouw vraag kan horen. Het is dus heel belangrijk om goed te luisteren. Het zal voor iedereen even wennen zijn. We wensen jullie heel veel judoplezier!

Het is niet toegestaan om foto’s of video opnames te maken van de online les of van elkaar op het scherm. We verwachten de judoka’s in judopak.

Judoka’s mogen meerdere keren per week inloggen en je mag ook de les volgen van een andere leraar

We hebben het rooster iets aangepast, mocht het zo zijn dat door gebruik van de veilige online leeromgeving van Apprentice XM meer judoka’s gaan deelnemen, dan kunnen we heel gemakkelijk groepen toevoegen.

Naast een online les platform kun je bij Apprentice leuke afscheids- en jaarboeken maken. Bekijk de website voor meer informatie!

Website door Siteraise