Weekend vol activiteiten

Afgelopen weekend waren veel judoka’s van Judoschool Theunissen actief op de mat of in het park!

In Rhenen won het min 12 team overtuigend de 1e ronde van het door sportschool van Doorn georganiseerde toernooi. Achtereenvolgens werd van van Doorn, Judo Tiel, Judo Amersfoort en Budoclub Elst met flinke cijfers gewonnen. 6 April volgt de 2e ronde van deze competitie. Het team bestond uit: Maddox Latta, Raphael Diaz, Hidde Gerrits, Fabian Kuci, Chiel Fontein, Besir Dursun, Bas Folker, Coen Selissen, Lars van Janssen, Felix Mooren en Vince van Veggel.

Zondagmorgen stonden 32 judoka’s te trappelen om op de Goffertwei een Ninja Warrior parkoers af te leggen. Gedurende 25 minuten legden ze een 300 meter lange route af waarbij ze o.a. moesten rollen, rennen, push ups maken en kruipen. In het zonnetje werden ze aangemoedigd door familieleden. Alle judoka’s werden gesponsord door kennissen en familie. De opbrengst (ong. €500,-) gebruiken we voor de aanschaf van de nieuwe judomatten in Weezenhof en de Windroos.

In Nieuw Bergen deden zondag enkele judoka’s van JT mee met de Judo Ryu Maasduinen cup. Voor sommigen was het de 1e keer dat ze aan een toernooi mee deden. Ondanks de nog niet aanwezige ervaring draaiden ze goed mee en behaalden enkele mooie resultaten. 1e plaats Niels Kersjes, 2e plaats Robin Hess, David vd Heijden, Tijn Greupink en Rowan Smallegoor. 3e plaats: Lise Bouwman, Dion Schiks en Luca Barghwandas.